Приватність

«Васильків Сьогодні» (vasylkiv.today) з величезною повагою ставиться до конфіденційної (персональної) інформації всіх без винятку осіб, що відвідали «Васильків Сьогодні», а також тих, хто користується наданими послугами та сервісами цього сайту. У зв'язку з цим «Васильків Сьогодні» прагне захищати конфіденційність персональних даних *, тим самим створивши і забезпечивши максимально комфортні умови використання послуг «Васильків Сьогодні» будь-якому і кожному користувачеві.

 

  1. Збір особистої інформації

1.1. Під час реєстрації на сайті «Васильків Сьогодні» просить Вас повідомити необхідну особисту інформацію в обсязі необхідному для надання послуг, які свідомо і добровільно надані суб'єктом персональних даних в цілях користування послугами. «Васильків Сьогодні» залишає за собою право зажадати надати додаткову особисту інформацію у випадку необхідності. У будь-якому випадку, коли запитується необов'язкова до надання інформація, суб'єкт персональних даних буде повідомлений в момент збору такої інформації.

1.2. «Васильків Сьогодні» обмежується збором мінімального обсягу інформації, що необхідні виключно для виконання запиту суб'єкта персональних даних.

1.3. Файли cookie - коли Ви заходите на наш сайт, «Васильків Сьогодні» відправляє один або декілька файлів cookie на ваш комп'ютер або інший пристрій. Файли cookie використовуються для того, щоб підвищувати якість надаваних послуг: зберігати налаштування, авторизацію і історію переглядів користувача.

1.4. Інформація про відвідування - при доступі на сайт наші сервери автоматично записують певну інформацію. Ці журнали сервера можуть містити таку інформацію, як IP-адреса, тип і мова браузера, дата і час заходу, фіксуються всі входи в аккаунт, а також тривалість знаходження на «Васильків Сьогодні».

1.5. «Васильків Сьогодні» обробляє особисту інформацію на сервері в Україні.

1.6.«Васильків Сьогодні» не збирає будь-яку інформацію, до збору якої законодавством встановлені певні вимоги, як то: інформацію про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, звинувачення у скоєнні злочину або засудження до кримінального покарання, а також даних, що стосуються здоров'я чи статевого життя (згідно статті 7 Закону України «Про захист персональних даних»).

 

  1. Надання доступу до інформації

2.1. «Васильків Сьогодні» надає доступ до особистої інформації іншим компаніям і приватним особам, лише за таких обмежених обставин:

2.2. У «Васильків Сьогодні» є на це Ваш дозвіл. Для передачі будь-якої конфіденційної інформації нам потрібна Ваша явна згода.

2.3. У «Васильків Сьогодні» є достатні підстави вважати, що доступ, використання, збереження або розкриття такої інформації необхідно для:

  • дотримання будь-яких чинних законів, постанов, вимог юридичного процесу або дійсного запиту з державних органів;
  • дотримання чинних Умов надання послуг, включаючи розслідування потенційних порушень;
  • виявлення і запобігання шахрайських дій, а також вирішення проблем безпеки та усунення технічних неполадок;
  • захисту від безпосередньої загрози заподіяння шкоди правам, власності або безпеки «Васильків Сьогодні», її користувачам або громадськості, як це вимагається або дозволяється законом.

 

  1. Захист інформації

3.1. «Васильків Сьогодні» вживає всіх необхідних загальноприйнятих стандартів технологічного та операційного захисту інформації та персональних даних і заходи для захисту даних від неавторизованого доступу, втрати, неправильного використання, зміни, розкриття чи знищення. До цих заходів відносяться, зокрема, внутрішня перевірка процесів збору, зберігання і обробки даних і міри безпеки, включаючи відповідне шифрування і заходи щодо забезпечення фізичної безпеки даних для запобігання неавторизованого доступу. Тим не менш, незважаючи на всі зусилля, ми не можемо гарантувати абсолютну захищеність від будь-яких загроз, що виникають поза веденням «Васильків Сьогодні».

3.2. «Васильків Сьогодні» надає доступ до інформації та персональних даних тільки уповноваженим співробітникам, які дали згоду на забезпечення конфіденційності такої інформації і даних згідно локальних актів.

3.3 «Васильків Сьогодні» в жодному разі і нікому зі співробітників не надає доступ до особистих повідомлень. Це стосується і адміністратора сайту Васильків Сьогодні. 

 

  1. Доступ до особистої інформації та її відновлення

4.1. «Васильків Сьогодні» робить все від нас залежне, щоб надати Вам доступ до ваших особистих даних і або виправити їх, якщо вони невірні, або вилучити по вашому запиту, якщо тільки їх зберігання не вимагає закону або не обумовлено законними діловими цілями. Перед обробкою запитів, «Васильків Сьогодні» просить користувачів підтвердити свою особу і інформацію, яку вони хочуть отримати, виправити або видалити.

4.2. Суб'єкт персональних даних має право на одержання будь-яких відомостей про себе у будь-якого суб'єкта відносин, пов'язаних з персональними даними, за умови надання інформації, встановлених законом.

4.3. Відстрочка доступу суб'єкта персональних даних до своїх персональних даних не допускається.

 

  1. Цілі використання персональних даних

5.1. Ваші персональні дані використовуються з метою забезпечення надання послуг з комунікації відповідно і на виконання законів України як (але не виключно): "Про захист персональних даних", "Про ратифікацію Конвенції про захист осіб у зв'язку з автоматизованою обробкою персональних даних та Додаткового протоколу до Конвенції про захист осіб у зв'язку з автоматизованою обробкою персональних даних стосовно органів нагляду та транскордонних потоків даних», "про інформацію", "про телекомунікації", "про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах", НД ТЗІ 2.5- 010-03 "Вимоги до захисту інформації WEB-сторінки від несанкціонованого доступу" та інших локальних актів, регулюючих діяльність «Васильків Сьогодні».

 

  1. Термін зберігання персональних даних

6.1. Персональні дані зберігаються на строк не більше, ніж це необхідно відповідно до мети їх обробки.

6.2. Після того, як суб'єкт персональних даних перестав використовувати послуги «Васильків Сьогодні», шляхом запиту на видалення** свого аккаунта, його персональні дані також автоматично видаляються, але весь зміст неперсональної інформації залишається (дописи, коментарі, створені спільноти та повідомлення надіслані іншим користувачам).

 

  1. Умови доступу до персональних даних третіх осіб

7.1. Порядок доступу до персональних даних третіх осіб визначається умовами згоди суб'єкта персональних даних, наданої власниками персональних даних на обробку цих даних, або відповідно до вимог законодавства.

7.2. Відстрочка доступу до персональних даних третіх осіб допускається у разі, якщо необхідні дані не можуть бути надані протягом тридцяти календарних днів з дня надходження запиту. При цьому загальний термін вирішення питань, порушених у запиті, не може перевищувати сорока п'яти календарних днів.

7.3. Повідомлення про відстрочку доводиться до відома третьої особи, яка подала запит, у письмовій формі з роз'ясненням порядку оскарження такого рішення.

7.4. Рішення про відстрочення або відмову в доступі до персональних даних може бути оскаржено в суді.

7.5. Якщо запит зроблено суб'єктом персональних даних за даними про себе, обов'язок доведення в суді законності відмови у доступі покладається на власника персональних даних, до якого подано запит.

7.6. Згідно законодавства України персональні дані можуть бути передані правоохоронним, судовим органам та іншим установам з метою захисту основ конституційного ладу, моральності, здоров'я, прав і законних інтересів інших осіб, забезпечення оборони країни і безпеки держави.

 

* Персональні дані - відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

** Запит на видалення аккаунта - потрібно відправити на адресу: info@vasylkiv.today